SEIG - fondata in anul 2014, este unul dintre cei mai mari producatori de sacose personalizate din Romania.


   SEIG a devenit cunoscuta pentru consecventa cu care aseaza clientul in centrul tuturor afacerilor sale, oferindu-i mereu produse de calitate, pe masura nevoilor sale.


   Pentru a reusi sa ramana lider pe o piata atat de competitiva ca cea romaneasca, SEIG si-a propus sa faca acest lucru nu doar din punctul de vedere al numarului de clienti, dar si din punctul de vedere al ofertei. Aceasta se traduce prin oferirea de produse de calitate excelenta si oferte irezistibile pentru clientii nostri.


   Produsele SEIG sunt realizate din materii prime de o calitate superioara importata de la liderii mondiali (Basel, Dow Chemical, Sabic, TVK), netoxice si reciclabile.


   Cu o vasta experienta in relatia cu clientii stim ca livrarea trebuie sa fie cea mai rapida si de aceea dispunem de o retea nationala de desfacere prin care livrarea se face in cei mai rapizi timpi la destinatia specificata gratuit. Detinem flota auto proprie cat si contracte de curierat cu cele mai importante companii din domeniu astfel incat ne ridicam la cele mai inalte cerinte ale clientilor privind transportul si logistica.

Principali nostri parteneri:

 

 

Designed by Geolex Web Design